Desk expozițional modular, demontabil. Usor de transportat si montat. Blat din MDF de culoare neagră de formă curba. Structură interioara din profile de duraluminiu, usoare si foarte rezistente.  Panou grafic din material textil realizat in policromie full color cu cerneluri de sublimare.
Desk expozițional modular, demontabil. Usor de transportat si montat. Blat din MDF de culoare neagră de formă ovala. Structură interioara din profile de otel cromat, usoare si foarte rezistente.  Panou grafic din material textil realizat in policromie full color cu cerneluri de sublimare.
Desk expozițional modular, demontabil. Usor de transportat si montat. Blat din MDF de culoare neagră de formă dreptunghiulara. Structură interioara din profile de otel cromat, usoare si foarte rezistente.  Panou grafic din material textil realizat in policromie full color cu cerneluri de sublimare.
Desk expozițional modular, demontabil. Usor de transportat si montat. Blat din MDF de culoare neagră de formă dreptunghiulara. Raft interior din MDF de culoare neagra. Structură extensibila din profile de aluminiu eloxat, asemeni modulelor structurilor pop up display.  Panou grafic din material textil realizat in policromie full color cu cerneluri de sublimare.
Desk expozițional modular, demontabil, cu panou textil printat in policromie. Blat din MDF de culoare neagră de formă dreptunghiulara. Structură interioara cu ridicare si pliere automatica. Sistem interior de iluminare cu LED. Panou grafic din material textil realizat in policromie full color cu cerneluri de sublimare.
Desk expozițional modular, demontabil, cu panou textil printat in policromie. Blat din MDF de culoare neagră de formă dreptunghiulara. Structură interioara cu ridicare si pliere automatica. Sistem interior de iluminare cu LED. Panou grafic din material textil realizat in policromie full color cu cerneluri de sublimare.
Cea mai cunoscuta si utilizata masa de sampling, special conceputa pentru campaniile de retail. Blatul, baza si raftul sunt realizate in intregime din PVC termoformat. Panoul de mijloc, personalizat in intregime cu print, stabilizeaza intreaga structura. Ansamblul este stabil si poate incarca greutati semnificative. Poate fi folosita cu sau fara pazie.

Masa Expozitionala

Sigla Santos Exposisteme

behind every great presentation

Simbol calitate produse si servicii

 

Cel mai bun pret pentru produse de calitate.

De la nivelele economice si pana la cele premium, toate produsele noastre sunt atent selectate, cu un raport corect de calitate si fiabilitate ce depaseste valoarea lor.

Simbol Asistenta tehnica si servicii

 

Echipa cu experienta in domeniu.

Cu o reputatie excelenta, echipa noastra de vanzari si asistenta tehnica este intotdeauna gata sa va ajute. Din 1996 va punem la dispozitie experienta noastra in acest domeniu.

Simbol livrare rapida

Onorarea rapida a comenzilor.

In 24 de ore sau mai putin, pentru cele mai multe dintre produse, comenzile pot fi gata pentru livrare. Expediem local prin curierii proprii si in toata tara prin intermediul curierilor parteneri.

Aprecierea clientilor este cel mai important lucru pentru noi. Pentru aceasta lucram in fiecare zi.

Contact

Luni - Vineri  9,00 - 17,00

Trimite mesaj

Adresa ta de e-mail
Continutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Adresa si Harta

Strada Agricultori nr. 113, sectorul 2

cod postal 021485, Bucuresti

© 1996 - 2022 Santos Exposisteme