Cadru tubular din aluminiu, cu segmente ce se imbina cu click. Este o alternativa excelenta la rollup-urile caseta. Nu necesita abilitati tehnice speciale pentru montare. Stabilitate buna. Poate fi mutat usor fara ca panoul sa fie afectat. Panoul este din material textil usor elastic, care se muleaza pe structura si se inchide cu fermoar. Personalizare
Cadru tubular din aluminiu, cu segmente ce se imbina cu click. Nu necesita abilitati tehnice speciale pentru montare.  Baza metalica potrivit de grea creeaza o stabilitate excelenta. Panoul este din material textil usor elastic, care se muleaza pe structura si se inchide cu fermoar. Personalizare cu print policromie full-color, cu cerneluri de sublimare; durabilitate ridicata.
Cadru tubular din aluminiu, cu segmente ce se imbina cu click. Nu necesita abilitati tehnice speciale pentru montare.  Baza serpuita creeaza o stabilitate excelenta. Panoul este din material textil usor elastic, care se muleaza pe structura si se inchide cu fermoar. Personalizare cu print policromie full-color, cu cerneluri de sublimare; durabilitate ridicata.
Cadru tubular din aluminiu, cu segmente ce se expandeaza telescopic. Nu necesita abilitati tehnice speciale pentru montare.  Panoul este din material textil usor elastic, care se monteaza pe tevile orizontale cu ajutorul unor buzunare ca la bannerele poliplan. Personalizare cu print policromie full-color, cu cerneluri de sublimare; durabilitate ridicata.
Tu ce alegi: rollup banner clasic sau rollup textil, banner textil, totem textil?

Banner Stand Textil

Sigla Santos Exposisteme

behind every great presentation

Simbol calitate produse si servicii

 

Cel mai bun pret pentru produse de calitate.

De la nivelele economice si pana la cele premium, toate produsele noastre sunt atent selectate, cu un raport corect de calitate si fiabilitate ce depaseste valoarea lor.

Simbol Asistenta tehnica si servicii

 

Echipa cu experienta in domeniu.

Cu o reputatie excelenta, echipa noastra de vanzari si asistenta tehnica este intotdeauna gata sa va ajute. Din 1996 va punem la dispozitie experienta noastra in acest domeniu.

Simbol livrare rapida

Onorarea rapida a comenzilor.

In 24 de ore sau mai putin, pentru cele mai multe dintre produse, comenzile pot fi gata pentru livrare. Expediem local prin curierii proprii si in toata tara prin intermediul curierilor parteneri.

Aprecierea clientilor este cel mai important lucru pentru noi. Pentru aceasta lucram in fiecare zi.

Contact

Luni - Vineri  9,00 - 17,00

Trimite mesaj

Adresa ta de e-mail
Continutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Adresa si Harta

Strada Agricultori nr. 113, sectorul 2

cod postal 021485, Bucuresti

© 1996 - 2022 Santos Exposisteme